Kontakti

Naša lokacija:

HROK d.o.o., Nova Ves 17 (Centar Kaptol), 10000 Zagreb

Dolazak iz Tkalčićeve

Uđite u centar na glavni ulaz, a zatim idite pokretnim stepenicama ili liftom na treći kat (kat iznad kino dvorana). S vaše lijeve strane nalaze se staklena vrata kroz koja morate proći. Nakon toga idite ravno hodnikom, prođite pored Veleposlanstva Australije (s lijeve strane) i doći ćete do stepenica i drugih staklenih vrata. Nakon što uđete, s lijeve strane se nalazi HROK zvono, kreditna izvješća (klijenti) na koje pozvonite i pričekajte da vas pozovemo.

Dolazak iz Nove Vesi

Uđite na sjeverni ulaz (nakon ulaza u garažu), spustite se stepenicama na etažu 1 i prođite na drugi kraj do pokretnih stepenica i liftova. Pokretnim stepenicama ili liftom idite na treći kat (kat iznad kino dvorana). S vaše lijeve strane nalaze se staklena vrata kroz koja morate proći. Nakon toga idite ravno hodnikom, prođite pored Veleposlanstva Australije (s lijeve strane) i doći ćete do stepenica i drugih staklenih vrata. Nakon što uđete s lijeve strane se nalazi HROK zvono, kreditna izvješća (klijenti) na koje pozvonite i pričekajte da vas pozovemo.

 

Imate li pitanje za nas?

Odgovor potražite putem linka česta pitanja ili nas kontaktirajte radnim danom od 9-16 sati na način koji vam najviše odgovara: 

Info telefon: 072 300 330

E-mail: info@hrok.hr